top of page

Helles Have

Klintevej 42, 4780 Stege, Denmark

Kontakt B&B

Email: 

Telefon: 

+45 60 82 44 16

WWW:

Beskrivelse

I Helles Haves Glamping kan I sove ude midt i naturen i gode nyopredte senge i et af vores hyggelige telte. Her er der rum for voksentid, hvor I kan nyde stilheden, naturen og hinanden. Vi har tre luksus-telte i forskellige størrelser, som ligger i bunden af haven med den skønneste udsigt til marker og Stege Nor. Lidt væk fra teltene er en bålplads, hvor I kan tænde bål om aftenen og opleve den mørke stjernehimmel til bålets knitren. Vi har en lille offentlig skov som nabo, og vores grund går ned til Stege Nor - så der er gode muligheder for en skøn lille aften- eller morgentur. Der er et rigt fugleliv på vandet, og vi har sat et par stole op ved sivene til en pause på turen til at nyde udsigten, roen og dyrelivet.


I kan tilkøbe morgenmad i gårdcaféen Helles Have, hvor alt er hjemmelavet. Caféen er åben til kl. 17, og vi serverer bl.a. smørrebrød, hjemmelavet is og kager. Vi har næsten altid hjemmelavede gryderetter på frost, som kan varmes i mikroovnen i det lille ude-tekøkken, som hører til glamping-området. Her er også en elkedel og et lille køleskab. Der er service til to i teltene. Badeværelset med toilet og bruser ligger i gårdbygningen ca. 50 meter fra glamping-området.


Vi ligger 3 km. fra Stege og har gratis lånecykler. Bussen stopper ude ved vejen, hvis man vinker til chaufføren eller beder om at blive sat af.


Kort

Klintevej 42, 4780 Stege, Denmark

Show prod map
bottom of page