top of page

Studiegården

Vindebæk Strandvej 5, 4792 Askeby, Denmark

Kontakt B&B

Email: 

Telefon: 

+45 20 68 27 12

WWW:

Beskrivelse

Studiegården -kunstnerrefugium og bed & breakfast på Møn


Mærk, hvordan roen sænker sig på det vestlige Møn, når du besøger Studiegården.


Her er der plads til fordybelse og i rolige omgivelser i et med naturen kan du stå op til synet af en vidunderlig havudsigt.


Studiegården er en nybygget firlænget gård med bed & breakfast og beliggende blot 150 meter fra Østersøen. Gården modtog i 2020 Møns “Bygnings- og Landskabskultur pris” for nybygning.


Studiegården består af to værelser indrettet i rolige, skandinaviske farver og naturlige materialer, der spiller smukt sammen med UNESCO Biosfære-naturen, som du finder lige uden for vinduerne. Gennem dem falder det fineste lys, når solen står op, og den lille bænk udenfor er perfekt til at nyde dagens første, varme stråler.


Værelserne deler et stort og lyst badeværelse og ligger i den ene længe af den firlængede gård, hvor der er plads til at være privat, selvom der også er andre gæster. Der er derudover også adgang til et enkelt, men funktionsdygtigt udekøkken.


Fra værelserne er der direkte adgang til vandet, og det kræver kun en kort gåtur over marken, før man når frem til badestranden.


Om morgenen serveres en anretning bestående af hjemmebagt økologisk brød, hjemmelavet marmelade, lækre oste og æg fra vores egne høns. Morgenmaden bliver enten serveret med udsigt til havet eller indenfor i studiet.


‘Studiet’ er desuden ramme for en lille boutique med et udvalg af fotokunst, kort og bøger designet af fotograf Egon Gade og grafisk designer Lene Arevad.


Der er gode muligheder for forskellige vandreture langs stranden, i Fanefjord skov og gennem det Mønske landskab, som er Danmarks første UNESCO Biosfæreområde.


Studiegården er også perfekt til stjernekiggeri, for tusindvis af stjerner træder stille frem på UNESCO’s blåstemplede ”dark sky”, så snart tusmørket sænker sig.


Camønoen og cykelruten N9 Berlin-København går lige forbi Studiegården.


Studiegården er ambassadør for Biosfære.

Kort

Vindebæk Strandvej 5, 4792 Askeby, Denmark

Show prod map
bottom of page