top of page

Job på Møn

Begynd at søge efter ledige job indenfor Service, Hotel og Restauration og Gartneri på Møn. Hver dag kan du finde mange job, både inden for den private og den offentlige sektor.

Stuepige / House Keeper (M/K/+)

20-100 pr. måned

Egn Bed & Breakfast, Bundgarnet, Stege, Denmark

Vi har fået super travlt og vi kan godt bruge mere hjælp, derfor søger vi endnu en housekeeper/stuepige (M/K/+)det kan være med i vores team, 50-100 timer pr. måned, Egn Bed & Breakfast, Stege, Møn

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores lille B&B til at shine, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeper. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opgaver

Rengøring af værelser og fællesområder
Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Håndtere gæsternes glemte effekter
Oplæring af nye kolleger

Send os en PB eller SMS på +45 4949 1050

Søg jobbet

Morgendame m/k

10-14 timer pr uge

NyGammelsø B&B og Selskabslokale, Grønsundvej, Stege, Denmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed id libero sed ex fermentum placerat. Vestibulum vel elementum lectus. Integer cursus ultrices dolor eu vulputate. Phasellus libero odio, mollis sed est sit amet, egestas molestie dolor. Sed bibendum risus ac mauris pulvinar finibus. Etiam rhoncus dui at egestas finibus. Maecenas venenatis lacinia nibh. Proin vitae placerat lorem. Ut in ultrices nisi.

Søg jobbet

Kan du ikke finde det du søger?
Så skriv til os, så kan vi måske hjælpe.

Tak for din besked - Du vil høre fra os snart!
bottom of page