top of page

Peters Hus

Kraneledvej 5, Borre, Denmark

Kontakt B&B

Email: 

Telefon: 

+45 51 90 37 65

WWW:

Beskrivelse

Velkommen i mit smukke, skæve hus på Østmøn!


Huset er fra 1700-tallet og er omgivet af hav, himmel, marker, bakker og skov. En kort køretur fører til Møns Klint og en kort gåtur til den skønneste, sydvendte sandstrand. Den smukkeste sandstrand ligger for enden af marken ned af den 'hemmelige sti'. Man kan enten køre til Møns Klint på 5 minutter eller tag på en vandretur derhen og nyde havudsigten og Høje Møns bakkede landskab på vejen. Der er desuden god afstand til de nærmeste naboer. Historisk ejendom i midten af den smukkeste natur Danmark har at byde på. Huset er i området kendt som Peters Hus og historien herom er ganske fin og en fortælling værd...


Jeg bor her året rundt med min hund, en meget velopdragen Labrador, og vil være her det meste af tiden. Jeg står naturligvis til rådighed for eventuelle spørgsmål af hvad enten praktisk eller sludrende karakter. Jeg lejer et lille og et stort værelse ud: Det Lille Værelse er på 11 kvm med havudsigt, hvor der er en seng på 140x200. Perfekt hvis du ønsker lidt hjemlig hygge under din Camøno-vandring eller hvis du blot skal udforske Østmøns storslåede natur.


I der Store Værelse, på godt 30 kvm, er der god plads til fire med bl.a. havudsigt, en dobbeltseng (160x200), to senge på (80x200), et skrivebord og en brændeovn. Udover soveværelset, som er jeres private rum, har du/I adgang til WC/bad og udendørsarealer. Ophold i køkkenet er velkomment dog må der ikke tilberedes egen mad. Der er brugsret til mikroovn og elkedel.


God kaffe, morgenmad, madpakke og aftensmad og drikkevarer kan tilkøbes efter aftale ifm. ophold i begge værelser. Jeg har desværre ikke mulighed for at tage imod kreditkort og betaling foregår enten med kontanter, MobilePay eller PayPal.

Kort

Kraneledvej 5, Borre, Denmark

Show prod map
bottom of page